Åk utomlands för en konsert


Det är alltid en stor händelse att få se sin favoritartist live. Oftast bjuds det på en fantastisk show och en minnesvärd kväll. Ett sätt att göra denna upplevelse ännu mer speciell, är att se din idol utomlands. Tänk att få kombinera storstadssemester med en livekonsert.

People on music concert

Lady Gaga i London

Strosa runt på Londons gator, fika, shoppa och njut av krispig höstluft i Hyde Park under dagen, och se Lady Gaga live på kvällen! Hos Go Music Travel kan du boka en paketresa där allt ingår och du kan se Lady Gagas spektakulära show i London.

Om du bokar biljetter till Lady Gagas konsert så ingår även tillgång till en trevlig VIP-lounge som finns i anslutning till dina platser. Lady Gaga är en av världens mest populär artister, och kommer garanterat bjuda på en fantastisk show i London!

Go Music Travel arrangerar musikresor året runt. Du kan välja att antingen boka bara konsertbiljetten, eller boka ett helt paket med flyg, hotell och konsertbiljett som du kan anpassa efter dina önskemål.

Ett minne för livet

Det är en otrolig upplevelse att få besöka ett nytt land och samtidigt ha biljetterna bokade och klara för en konsert. Förutom både musikaler och konserter i London, kan du bland annat boka musikresor till New York. Klicka på ditt valda datum för att se vad som ingår i de olika paketen. En musikresa är ett bra sätt att faktiskt komma iväg på den där weekendresan du alltid pratat om. Kolla upp när din favoritartist uppträder och boka resan, ett minne för livet!