Festivalbesök med företaget


Många av oss arbetar mer än heltid vilket kan öka risken för sjukskrivning. Som chef har du ansvar för att din personal mår bra och trivs på arbetsplatsen. En musikfestival är en utmärkt plats för att anordna en teambulidingaktivitet. På det viset får de anställda både miljöombyte och underhållning.

7538997-hindersmassan-i-orebro

Planera aktiviteten

Som chef har du säkert mycket annat som måste göras och en aktivitet som den här kräver både planering och struktur. Behöver du hjälp med att planera ditt event kan du ta kontakt med en eventbyrå i Göteborg. Där kan du få hjälp av professionella eventplanerare som ser till att du och dina anställda får en effektiv teambuildingupplevelse. De hjälper dig att hitta olika musikfestivaler runt om i landet och lägger fram förslag på vilken som kan tänkas passa er. Det är viktigt att du lyfter fram vad du vill få ut av teambuildingaktiviteten för att du och dina anställda ska få ut mesta möjliga under tiden ni är där.

Alla vet att marknadsföring är A och O när man har ett eget företag. Här kan ditt företag dra stor nytta av att ha en teambuildingaktivitet på en musikfestival. Många företag passar på att marknadsföra sig själva genom att sätta upp ett marknadsstånd. Även T-shirts eller kepsar med företagets logga skapar uppmärksamhet. Du kan även skapa nya kontakter och samarbeten med andra företag som är i samma bransch. Äger du ett nystartat företag får du chansen att visa att ni finns och vad företaget står för. Du kanske hittar ny personal och du får även möjlighet att etablera nya kontakter på annan ort.