Festivaler utomlands


Du kanske börjar få en längtan att uppleva något annat än de svenska festivalerna som årligen brukar gå av stapeln. Du har kanske börjat snegla på festivaler utomlands och då kanske inte i våra grannländer utan betydligt längre bort.

Välja festival

Kanske det är Super Bock Super Rock i Lissabon, Portugal som du har kollat in. Nästa upplaga av festivalen och den 26 i ordningen går av stapeln mellan 15 och 17 Juli 2021. Du kan naturligtvis köpa biljett på nätet. Du kan naturligtvis boka plats för camping plus festivalbiljetter som paket om du önskar detta. Endagsbiljetter eller flerdags biljetter finns att beställa på deras sajt. Detta kan bli en av årets höjdpunkter med bra musik, soliga dagar och härliga musikaliska vänner på plats i Lissabon, Portugal.

Boka resa

Du kan flyga direkt till Lissabon från exempelvis Stockholm och om du väljer flyg så hittar du ett bra urval här. Välj det datum du vill flyga till Lissabon och du kanske åker lite tidigare än vad festivalen börjar för att turista lite. Då finns det flera fina hotell att välja bland som du kan kolla upp och boka även detta i förväg. Då är allt klart för din resa till Portugal och din vistelse där under vecka 28 2021. Vi hoppas att det kommer bli en resa som du sent kommer att glömma. Lycka till och ha det så härligt som det bara går att ha.