Höstens shower


När höstmörkret faller på är det många av oss som känner ett ökat behov av underhållning på kvällar och helger. Det enorma utbudet av TV-kanaler och streamingtjänster för film, serier och sport räcker gott och väl för att täcka upp en stor del av behovet.

Men att se på TV är aldrig detsamma som att uppleva något live. Så varför inte unna dig det lilla extra en kväll i höst? Som den där showen eller musikalen alla pratar om och som du länge funderat på!

Här är tre guldkorn från höstens utbud:

– En Skam för Sverige

Magnus Betnér och Soran Ismail slår sina säckar ihop för att ge dig en oslagbar stand-up kväll i satirens tecken. På ett hårt, naket och ärligt sätt dissekerar de sin samtid. De kanske upprör. De kanske berör. Säkert är att du inte lämnar föreställningen orörd.

– The Sound of Music

En av världens mest sedda och hyllade musikaler genom tiderna. Oavsett om du sett den klassiska filmen eller inte så kan du vara säker på att Falköpings Stadsteater kommer bjuda dig på en tolkning som underhåller och berör på sitt eget unika sätt.

– Batra & Robin

En är värd för en av Sveriges populäraste pratshower alla kategorier. En har skrivit svensk humorhistoria med Kvarteret Skatan. Tillsammans drog de 2009 fulla hus över hela Skåne med sin hyllade stand-up show Batra & Robin. Fem år senare kommer nu den efterlängtade uppföljaren. Denna gång i form av en landsomfattande turné med hela 20 föreställningar. Missa inte detta unika tillfälle att uppleva två av Sveriges populäraste komiker i denna sanslösa show där precis allt kan hända!