Musik och skidor på samma ställe


Vi har precis avslutat semestrarna och gått tillbaka till arbetet. Det är dags att börja fundera på nästa semester. Det är bara några månader kvar till vinter och den årliga fjällresan! Vart ska ni åka och vad vill ni göra? En av de bästa kombinationer är skidor och härlig musik. 

Det första man tänker på är after ski, de härliga timmarna efter en hel dag i backen där du kan koppla av med en kall öl, lite varm choklad och lyssna på en livetrubadur och skoja med familj och vänner. En av favoritdelarna av alla skidsemestrar. En del after skis innehåller också maskeradkvällar eller en eftermiddag med en trivia- eller musikquiz.

Eller så kan du kombinera skid- och snowboardåkandet med en festival. Mix Megapol är en av de största radiokanalerna i Sverige och de arrangerar en rikstäckande festival under 2019. Ett stopp på sin turné är i fjällvärlden. Du kan boka in dig i Sälen via SkiStar och se sändningar live. Fjällkalaset kommer till byn under 7-10 februari.

Medan liften är öppen sker det massor med extra aktiviteter och på Valles Världshus kommer det finnas familjeafterski där SkiStars egen maskot Valle så klart är med och underhåller. Det här familjekalaset sker för åttonde året i rad och lockar flera artister som uppträder för de boende och besökarna. Gry Forsell är på plats och sänder live med “Gry med Vänner” från SkiStar Lodge Experium Lindvallen. För dig som har bokat stuga eller bor på hotellet, kan du titta förbi och heja på Gry samt önska låtar som spelas under programmet. Det sker också tävlingar under hela helgen! Och mellan kalasandet kan du besöka äventyrsbadet, spaavdelningen, gå på bio eller gå på en shoppingrunda.