Packa inför festivalbesöket – glöm inte vattenflaskan

Så du har din biljett, artisterna bekräftas och du är redo att gå! Förpackning för din favoritfestival kan dock vara mycket mindre spännande. Lyckligtvis har vi en fullständig lista över allt du kan behöva packa. Innan du bestämmer dig för vad du behöver är det några saker du bör tänka på först.

Viktiga saker du måste ta med dig

De flesta festivaler tillåter inte glas på plats, så se till att du tar med dig en vattenflaska. Att ta med lämpliga kläder kan vara en utmaning eftersom vädret kan vara oförutsägbart. Försök att ta med kläder så att du kan klä dig varma dagar, våta dagar och kalla nätter. Att hålla sig ren på en festival kan vara utmanande så se till att du tar med lite toalettartiklar för att hjälpa till och den kan du köpa på nätet innan du börjar att packa.

Camping

En av de viktigaste delarna av en festival är camping! Oavsett om du älskar eller hatar det, måste du ta med dig väsentliga saker för att göra din vistelse bekväm. Nu har du din festivalchecklista. Du måste kunna bära din väska ganska långt och du vill enkelt kunna sätta upp ditt tält.